Zo is gewoonweg de beste, de leukste, de gezelligste en ook heel belangrijk, de normaalste en zeker een aanrader… Lieve schat je krijgt van mij een dikke 10 ❤

Sophia van de Vorstenbosch

Echt super fijn als je bij Ilona een fotoshoot hebt. Heel relaxt en ze vertelt hoe je het beste kan staan en weet dan de perfecte shot te maken.

Een echte aanrader!

Roxanne van Dam

Vandaag de foto’s van mijn bruiloft ontvangen en wat zijn ze mooi! Je weet de precies de goede shots te maken waardoor er echt emotie in de foto’s zit 😍 Ik ben er heel erg blij mee, super bedankt! Zeker een aanrader dus!

Michelle

Mooie foto’s van onze bruiloft! En een engelen geduld met onze dochter. Een mooie herinnering vastgelegd met mooie foto’s. Dankjewel voor je tijd, geduld, hulp, en de emoties in de foto’s.

Laura Mischa

En of ik je aanraad. Je neemt de tijd, geduld en je weet op de juiste momenten de foto’s te maken. Op de uitvaart van me vader was je zo betrokken en we hadden je er ook graag bij. Nu 6 jaar later nog steeds dankbaar voor de prachtige foto’s, die ik met en lach en een traan bekijk keer op keer. Bedankt, je bent niet alleen goed in je werk maar ook een super vriendin ♥️

Esmeralda Vonk
Super lieve en geduldige vrouw. Maakt hele mooie fotos en houd goed rekening met wat je zelf wilt.
Babyspa Utrecht