IlonaGrafie Shoots op locatie

De mooiste foto's op jouw favoriete plek!

De plek waar jullie je eerste date hadden, of waar je vaak gaat wandelen met de kids. Sommige locaties zijn van emotionele waarde en daarom is het extra bijzonder je daar vast te laten leggen door IlonaGrafie. Ik hou van bijzondere verhalen en de speciale betekenis die we zo aan jullie foto’s kunnen geven door samen af te reizen naar een top locatie.

Voor grote families is het prettig als we de fotoshoot op een plek doen waar veel ruimte is, zoals een strand of de duinen. Hier kunnen kinderen bewegen en die vrijheid zie je terug op de foto’s.

In de fotoshoot van één uur is er genoeg tijd om verschillende dingen uit te proberen om tot spontane foto’s te komen. Ook kan ik in dit uur andere samenstellingen fotograferen, zoals gezinnen afzonderlijk of kinderen en kleinkinderen samen. Alleen maar leuk!

Wat kan ik voor je beteken

Hoe werkt het?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen kijken wij naar een mooie locatie. Weet je al een locatie? Laat mij dit dan zeker weten. Dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.

Een fotoshoot op locatie duurt gemiddeld een uur. De fotoshoot is een groot feest zodat ook de meest verlegen familieleden altijd wel loskomen.

De stijl van de foto is geheel afhankelijk van jullie persoonlijke smaak. Ik bespreek eerst jullie wensen en smaak om daarna mooie en spontane foto’s te maken.

Zodra alles is doorgesproken, plannen wij een datum en ontmoeten wij elkaar op de besproken locatie.

IlonaGrafie Shoots op locatie

Je hebt de keuze uit de onderstaande pakketten

Pakket Basis

€250,-

10 hr beelden

Pakket Luxe

€350,-

15 hr beelden en album

Pakket Extra Luxe

€425,-

25 hr beelden en luxe album

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze klanten gingen je voor