Ilonagrafie Newborn

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap

Het is een prettig idee dat je partner zich helemaal kan focussen op jou en later ook op jullie kindje. Hij hoeft zich druk te maken over het maken van foto’s, niet tijdens en niet direct na de geboorte. Een geboortefotograaf weet precies de juiste snaar te raken en de foto’s op een unieke en toch integere manier te maken. Ik fotografeer speciale momenten en kleine details van de bevalling. Ik ben professioneel en houd mij op de achtergrond, maar leg die momenten vast die later van grote waarde zijn.

Veel aanstaande moeders weten na de geboorte niet meer precies wat er allemaal gebeurd is. Tijdens hun bevalling zitten ze helemaal in hun eigen wereldje. De mogelijkheid om foto’s van hun bevalling te bekijken, zorgt ervoor dat je je bevallingsverhaal weer kunt herinneren.

De geboortefoto’s zijn discreet en draaien vooral om, sfeer, emotie en details.

Wat kan ik voor je beteken

Kennismaking

Vooraf plannen we een kennismakingsgesprek waarin we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Het is voor mij belangrijk dat jullie alle vertrouwen in mij én in mijn werkwijze hebben. Na het gesprek kunnen jullie alles nog eens fijn nabespreken en beslissen of jullie de geboorte van jullie kindje door mij willen laten vastleggen. Daarna houden we contact. Als er bijzonderheden en/of veranderingen zijn hoor ik dat graag. Vanaf de 37e week sta ik 24/7 voor jullie klaar. Als de weeën gestart zijn nemen jullie contact met mij op. Het moment dat ik naar jullie toekom is verschillend: dat is afhankelijk waar jullie wonen, het verloop van een eerdere bevalling en hoe de weeën verlopen. We bespreken dat uitvoerig tijdens het kennismakingsgesprek.

Locatie van bevallen

De geboorte van jullie kindje(s) kan zowel bij jullie thuis, geboortecentrum of in een ziekenhuis plaatsvinden. Mocht er noodzaak zijn dat jullie vanuit huis doorgaan naar het ziekenhuis, volg ik jullie. Ik start met de reportage zo gauw ik binnen kom. Tijdens het fotograferen stel ik mij zo bescheiden mogelijk op én op verzoek, bied ik een helpende hand, maar nooit met medische zaken. Na de geboorte blijf ik nog even: ik leg graag het doorknippen van de navelstreng, eerste onderzoekje, de eerste voeding en de eventuele komst van familie vast.

Eerder al foto`s nodig? Geen probleem!

Als jullie foto’s voor het geboortekaartje of socials willen gebruiken, geef dat even aan. Dan zal ik na de geboorte z.s.m. (binnen een werkdag) een kleine selectie foto’s naar jullie opsturen. 

Ilonagrafie.nl Geboorte

Je hebt de keuze uit de onderstaande pakketten

Complete pakket

€595,-
 • Kennismaking
 • Vanaf week 37 stand-by
 • Aanwezig van de eerste actieve weeën tot ongeveer 2 uurtjes na de bevalling
 • Alle foto’s digitaal en ook zonder logo
 • Mini-album
 • Zie ook de voordelen van het Luxe pakket

Luxe pakket

€995,-
 • Kennismaking
 • Vanaf week 37 stand-by
 • Aanwezig van de eerste actieve weeën tot ongeveer 2 uurtjes na de bevalling
 • Alle foto’s digitaal en ook zonder logo
 • Normaal album
 • Zwangerschaps shoot en/of Newborn lifestyle shoot twv 425 inclusief album

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze klanten gingen je voor