Ilonagrafie Newborn

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje

Ben jij ook zo verliefd op die mini-teentjes van jullie kindje? Het is nu misschien nog moeilijk om het je voor te stellen, maar er komt een dag dat de kraamtijd enkel nog een vage herinnering zal zijn. Op een dag besef je dat de maanden voorbij zijn gevlogen en dat je kleine kindje niet meer zo klein is. Het is daarom leuk maar ook belangrijk om deze momenten als tastbare herinneringen vast te leggen in bijvoorbeeld een leuke baby fotoshoot sessie, ook wel een newborn fotoshoot genoemd.

Ik maak met de kersverse ouders mooie foto’s die je voor altijd zult blijven koesteren en waarmee jullie de herinnering aan jullie kindje altijd samen kunnen ophalen.

Wat kan ik voor je betekenen

Neem na de geboorte het liefst binnen 2 dagen contact met mij op. Ik zal samen met jullie een telefonische afspraak inplannen om alles te door te spreken.

Baby’s groeien echt heel erg snel en de newborn “fase” is zo voorbij. Zodra een baby geboren wordt neemt het gewicht toe en verdwijnen juist die echte newborn details, zoals die kleine inie minie teentjes en vingertjes, haartjes over het hele lichaampje, etc. Daarom is het belangrijk om niet te lang na de bevalling te wachten, maar er zijn meer redenen.

Het is tijdens de shoot voor sommige foto’s bijvoorbeeld belangrijk of prettig dat de baby slaapt. Een slapende baby is makkelijker in een bepaalde pose neer te leggen. De wat “oudere” baby’s zijn sneller wakker en daardoor blijven ze niet in een bepaalde houding liggen. Vanwege de veiligheid kunnen oudere baby’s ook niet zonder wrap (doek rondom de baby) in een mandje of iets dergelijks gelegd worden.

De laatste reden om niet te lang te wachten: In de eerste weken na de geboorte is de baby nog heel flexibel doordat de botstructuur nog elastisch is (wat nodig is bij de bevalling). Hierdoor is het in die eerste weken mogelijk om de armpjes en beentjes in een bepaalde positie neer te leggen.

Ilonagrafie.nl Geboorte

Je hebt de keuze uit de onderstaande pakketten

Basis

€250,-
  • 10hr beelden

Luxe

€350,-
  • 15 hr beelden en album

Extra Luxe

€425,-
  • 25 hr beelden en luxe album

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze klanten gingen je voor