Sophia van de Vorstenbosch

Zo is gewoonweg de beste, de leukste, de gezelligste en ook heel belangrijk, de normaalste en zeker een aanrader… Lieve schat je krijgt van mij een dikke 10 ❤

Roxanne van Dam

Echt super fijn als je bij Ilona een fotoshoot hebt. Heel relaxt en ze vertelt hoe je het beste kan staan en weet dan de perfecte shot te maken. Een echte aanrader!

Michelle

Vandaag de foto’s van mijn bruiloft ontvangen en wat zijn ze mooi! Je weet de precies de goede shots te maken waardoor er echt emotie in de foto’s zit Ik ben er heel erg blij mee, super bedankt! Zeker een aanrader dus!

Laura Mischa

Mooie foto’s van onze bruiloft! En een engelen geduld met onze dochter. Een mooie herinnering vastgelegd met mooie foto’s. Dankjewel voor je tijd, geduld, hulp, en de emoties in de foto’s.

Esmeralda Vonk

En of ik je aanraad. Je neemt de tijd, geduld en je weet op de juiste momenten de foto’s te maken. Op de uitvaart van me vader was je zo betrokken en we hadden je er ook graag bij. Nu 6 jaar later nog steeds dankbaar voor de prachtige foto’s, die ik met en lach…

Babyspa Utrecht

Super lieve en geduldige vrouw. Maakt hele mooie fotos en houd goed rekening met wat je zelf wilt.

Leave Your Testimonial!

Perspiciatis faucibus dolor amet purus unde om iste mattis nulla eleifend magna natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis lorem ipsum – amet faucibus ornare vel id metus.

Send Message